- Business

Trådløse høretelefoner kan betyde forskellen mellem liv og død for tele medarbejdere.

Mange undersøgelser har nu vist at stille siddende arbejde er meget usundt og er med til at forkorte dit liv unødvendigt. Der er så mange sundheds gener ved at sidde ned for lang tid af gangen, at det vil være for omfattende at komme ind på her. Men et eksempel som alle der har været på længere flyvninger har oplevet, at personalet i flyene gør et stort nummer ud af at vise forskellige stræk og omløbs øvelser man kan lave mens man sidder ned, og de fortæller hvor vigtigt det er man laver dem. Så forestil dig hvor usundt det er at sidde ned på sin arbejdsplads hele dagen, dag ud og dag ind.

Tele medarbejdere er klart i risikogruppen, men her kan et par Trådløse høretelefoner gøre en forskel der forlænger livet.

Det er nemlig bevist at hvis du 15 minutter hver time bare står op og og laver lidt bevægelser på stedet, formindsker risikoen for følge sygdomme ved at sidde for længe. Længere end tid 15 minutter er klart bedre, jo længere jo bedre.

Så gå ind på arkivet og hent 2 kasser A4 kopipapir, sæt dit tastatur på den ene, brug den anden til musen og sæt din skærm i en vinkel så du kan se den tydeligt, når du står op. På denne måde kan du faktisk stå op hele dagen.

Er kablet ikke langt nok på dit headset skal du skaffe et trådløst, med trådløse høretelefoner har du fri bevægelighed når du står op og arbejder.

Lige det sidste, når din supervisor kommer og ser din opstilling, og spørger hvad du har gang i, og forteller dig at det ikke er noget cirkus, men en arbejds plads.

Så er det vigtigt du ikke begynder at fortælle om hvor skadeligt det er at sidde ned hele tiden, for det først sidder han selv ned hele dagen og vil derfor ikke tro på det. Det hedder fornægtelse. Og så tænker han, hvad nu hvis alle de andre også pludselig står op? det vil se forfærdeligt ud.

Så sig i stedet at du har ondt i ryggen og din læge siger det skyldes, at du sidder for meget ved en PC, og han vil sygemelde dig i 3 måneder.

Men det ville du ikke høre tale om, så derfor har du prøvet denne opstilling, og du kan allerede mærke det har hjulpet utroligt meget.

Det er selvfølgelig omgåelse af sandheden, men på denne måde vil han se dig som en der sætter firmaet først, virkelig ofrer sig for firmaet. Så i stedet for at han se dig som en mærkelig helse freak, bliver du månedens medarbejder og din krop vil elske dig for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *